Go directly to content

Go directly to search

Kurs og konferanse

Rica Hotels har mer enn 70 hoteller i Norge, hvorav mange har spesialisert seg på å skreddersy kurs og konferanser.

De aller fleste møter holdes internt i bedrifter i kjente rom og omgivelser. Men noen ganger ønskes det noe mer. Flere mennesker skal samles, de kommer fra ulike steder og arbeidsro, inspirasjon og ny energi søkes. I Rica Hotels er vi vant til å være vertskap og arrangør for alt fra små selskaper til store kurs, konferanser og kongresser. Med våre over 30 spesielt tilpassede forretningshoteller er vi en trygg og profesjonell samarbeidspartner.

Konferanseopplevelser utenom det vanlige
Mange av våre hoteller har spesialisert seg på å skreddersy kurs og konferanser med opplevelser og overraskelser utenom det vanlige. Med noen av Norges mest innbydende forretningshoteller tilbyr vi flotte lokaler, funksjonelt audiovisuelt utstyr, oppdaterte IT-løsninger og ellers alt som trengs for å gjennomføre et vellykket arrangement.

Oppdatert kurs- og konferanseinformasjon under hvert enkelt hotell
Under hvert enkelt hotell på nettsidene våre finner du oppdatert og nyttig informasjon om de over 30 flotte og spesielt tilpassede forretningshotellene Rica Hotels kan tilby kurs- og konferansegjester i Norge og Sverige. Her får du både generell og detaljert informasjon om kurs- og konferansefasilitetene, samt verdifull informasjon om aktiviteter og opplevelser det enkelte hotell kan by på. Med e-post, telefon og faks til hvert enkelt hotell burde alt ligge til rette for en behagelig booking. Du kan også fylle ut konferanseforespørselen under, så vil vil raskt ta kontakt med deg!

> Konferanseforespørsel.

Kurs og konferansetilbud
Under spesieltilbud publiserer vi hver uke nye konferansetilbud i ulike byer i Norge. Her er det bare å følge med for et godt tilbud! 

> Spesialtilbud på kurs og konferanser

Vel møtt til en konferanseopplevelse hvor alt er på stell til punkt og prikke. 

Share this page

Did you find what you're looking for?

Yes No

Find course and conference hotel

Sign up for our newsletter Send

Sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter

Best rate guarantee