Go directly to content

Go directly to search

Skitilbud for hele familien i Nordfjordeid

Nordfjord Hotell tilbyr en familievennlig skipakke. Med i tilbudet er blant annet overnatting, dagskort til skiheisen og fri adgang til hotellets SPA-avdeling!

I samarbeid med Harpefossen Skisenter tilbyr Nordfjord Hotell en familievennlig skipakke. Harpefossen Skisenter er kjent for store områder med løssnø og offpiste-muligheter. Skitrekket blir brukt til snowboard, slalom, telemark med mer. Området har i de siste årene utviklet seg med stor aktivitet rundt hyttebygging og utvikling av nye skitrekk. Det er nå tilrettelagt for barn med egne barneskitrekk og skilek.

Harpefossen Skisenter ligger i Hjelmelandsdalen ca. 12 kilometer fra Nordfjord Hotell, og det tar kun 15 minutt å kjøre dit. Skitrekket har en høydeforskjell på 532 meter og 9 forskjellige løyper. Hjelmelandsdalen ligger langs den gamle postveien mellom Nordfjord og Sunnmøre.

Om vinteren tar skiheisene deg inn i den fantastiske fjellheimen i grenselandet til Sunnmøre. Fra toppen av skiheisene kan du velge mellom mange nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, eller du kan ta turen lenger innover i fjellheimen.

Velkommen til Nordfjord Hotell!

What do you get?

Where

28. januar til 21. april på Nordfjord Hotell.

Related hotels:

Booking

Send e-mail:
Telephone:
(+47) 57 86 33 33
Booking code:
Skipakke

Price

Kun kr 1695,- per rom per døgn.

Gjelder to voksne og et barn (0-6 år) i dobbeltrom.

Familie med flere og/eller eldre barn? Kontakt resepsjonen for spesialpriser!

Included

Pakke med gratis parkering i skianlegget, dagskort i skiheisen, overnatting, frokost og nistepakke, samt fri adgang i hotellets treningssenter og SPA-avdeling, Badehuset.

Do you have a question?

Do you have a question?

Share this page

Did you find what you're looking for?

Yes No

Nordfjord Hotell

Sandplassen 1 Nordfjordeid, 6770Fax (+47) 57 86 33 20

(+47) 57 86 33 33
Sign up for our newsletter Send

Sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter

Best rate guarantee